onsdag 16. september 2009

Viktig VAL


Livet består av viktige val. Ein suksessfaktor for å oppnå nye MÅL og få gjennomført store endringa e å ta bestemte val. Eg må bestemma MEG. JA, eg må bestemma meg heilt t eg faktisk ha BESTEMT at eg no VEL å TRU at endring e mule og at mål kan nås.
Eg KAN – Eg VIL!
Ja eg bestemme meg for å velja å tru at da allereie ha skjedd. Alt so gjenstår e å oppdaga da – sjå da – føla da - TILLATA da.
Tillata forvandling frå smerte og ubehag t nytelse og velvære, frå frustrasjon og fortvilelse t entusiasme og boblande Livsglede, frå sleten og motlaus t strålande energibunt, vidunderle full av kraft, styrke og ro og forventning. 

Eg vel no å tru at kontakten med KILDEN e fullstendig open, og dermed tilgangen uendele t Glede, Kreativitet, Kjærleik, Beauty, Rikdom, Vekst – Mottakeleg for absolutt alt. 

Eg lova å vera snill med meg sjølv i forvandlingsprosessen og bruka flittig av ingrediensane Tålmodig, Ydmjuk og Takknemle - og la tiå so trengs få sleppa t, og samstundes forventa at resultat kjem RASKT.
Eg vel å tru på da Gode og TILLATA suksess på alle plan i mitt liv. 
Mitt val…. Da e no da starta.
Alt e mule – Alt starta med eit val.
 
;o)
ENJOY your journey - choose the GOOD


1 kommentar:

Brit. (lille meg) sa...

Visdomsord igjen fra deg!:-)
Og det er sant som du sier: Vi må ta egne valg. Det er mange viktige valg i livet, men det viktigste av dem alle er hvor vi skal tilbringe evigheten. Også det velger vi her. Det at vi ikke tar et valg, er også et valg........
Det er et valg både for tid og evighet.
Ha en fin kveld!