lørdag 26. april 2008

Utmatta (me) …. mine tips ;o)

Eg er frisk - Eg har perfekt helse.
For kvar dag og på alle måtar vert eg betre og betre og betre.

Å gjenta om att og om att slike affirmasjonar vil få healingprosessen til å gå raskare. Dette er ENERGIMEDISIN – altså å tenkja positive tankar og visualisera (sjå for deg) at du allerede er frisk.

Eg saknar fleire positive skriveri rundt utmattelse – og særleg korleis ein best kan ”venta på å verta frisk”. Kanskje nokon der ute kan få litt motivasjon og håp av mine erfaringar; nemleg BRUK TANKANE! Bruk Loven om Tiltrekning! Ta kontroll på Sabotøren (den indre stemma som seier at dette ikkje går bra, at dette er ille osv) – prat tilbake f.eks; Tusen takk for at eg vert betre og betre og betre for kvart einaste sekund! Få også andre til å seia det same. Hjernen veit ikkje forskjell på ein verkeleg og ein tenkt handling! Difor super super viktig å mate den med positive setningar slik at kroppen får ekstra hjelp til å endre tilstanden tilbake til det perfekte.

Anbefalar på det varmaste kurset SILVA ULTRAMIND ESP System; som har vore til uvurderleg hjelp for meg. Teknikkane gjer at eg også får gjort noko med årsaka til at eg fekk utmattelsen.
altså;
TRU på tankens kraft, vær TÅLMODIG og UTHALDANDE
OVERDRIV
TENK og VISUALISER deg som FRISK

Det Hjelper!!

PS!  Er det nokon andre som har gode tips så tek eg hjerteleg imot!

1 kommentar:

irenesol sa...

Takk for koselig kommentar i bloggen min. Kjenner meg igjen i det du skriver her. Fikk brystkreft for to år siden og begynte å jobbe med en gang behandlingen var over. Ikke lurt! Mye sliten, men strikking er terapi for meg. Mye fint i bloggen din, kommer snart på besøk igjen.
Klem, irenesol